ΥΛΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
300 γρ. σύγκλινο500 γρ. χυλοπίτες250γρ. σάλτσα ντομάτας
200γρ σάλτσα βουνήσια
λίγο ελαιόλαδο
θυμάρι
βασιλικό
μπούκοβο
αλάτι – πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ρίχνουμε το σύγκλινο να μαγειρευτεί ελαφρά (αφού το έχουμε κόψει σε μικρά κυβάκια). Ρίχνουμε την σάλτσα ντομάτας, την σάλτσα βουνήσια, το θυμάρι, το βασιλικό, το μπούκοβο, και το αλατοπίπερο.Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε μέχρι να πάρουν μια βράση.
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τις χυλοπίτες, αφού βράσουν και τις στραγγίσουμε τις ρίχνουμε στο τηγάνι με το σύγκλινο, ανακατεύουμε για λίγο έχοντας την φωτιά χαμηλά.
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 20 λεπτά
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 45 λεπτά
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου